J2US: Τεράστια ανατροπή – Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Καθήλωσε για ακόμα μία φορά το τηλεοπτικό κοινό το J2US, στο σόου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (26/11), με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές να είναι για ακόμα μία φορά πολλές.

Όμως εκτός από τις εκπλήξεις και τις ωραίες ερμηνείες από τους καλεσμένους που είχε ετοιμάσει ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης υπάρχει και το διαγωνιστικό κομμάτι του J2US.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε και κάποιες αλλαγές στο JUS, καθώς από το επόμενο live τα εννιά ζευγάρια που θα διαγωνιστούν θα ερμηνέυουν δύο τραγούδια και όχι ένα. Το πρώτο θα είναι επιλογή της παραγωγής και το δεύτερο θα το επιλέξουν μόνοι τους. Επίσης το ερχόμενο δεν θα διαγωνιστούν η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου, εξαιτίας αθλητικών υποχρεώσεων του πρωταθλητή ξιφασκίας.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους έδωσαν για ακόμα ένα Σάββατο τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή των Σταμάτη Φασουλή, Καίτης Γαρμπή, Δέσποινας Βανδή και Βίκυς Σταυροπούλου.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την κριτική επιτροπή βρέθηκαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης με τη Μελίνα Μακρή, ο Τόλης Παπαδημητρίου με τη Μπέσσυ Αργυράκη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα, ο Πάνος Τριανταφύλλου με τη Φωτεινή Δάρρα και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη ενώ στην τελευταία θέση του πίνακα πήραν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Όμως όπως κάθε εβδομάδα έτσι και στο live του Σαββάτου ένα ζευγάρι πρέπει να αποχωρήσει ο Νίκος Κοκλώνης είχε δίπλα του την Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη με τη Ντίντι, τη Ματίνα Νικολάου με το Βασίλη Πορφυράκη.

Τελικά από το J2US αποχώρησαν ο Dj Pitsi με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.