Κ. Αρβανίτης: Ένοχοι, Ψεύτες και Αδιάβαστοι

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Κώστας Αρβανίτης σχολιάζει τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με το ψήφισμα στο ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.

“Για την πρωτοφανή κατάντια της διεθνούς εικόνας της χώρας μας λοιπόν, αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει τον υπαίτιο, τον παραπέμπουμε στο Μέγαρο Μαξίμου”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη:

Προπετής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθότι αγνοεί παντελώς ακόμη και τις στοιχειώδεις διαδικασίες συνδιαμόρφωσης κειμένων οι οποίες εφαρμόζονται από συστάσεως @Europarl_EL.

Θα μπορούσε, βέβαια, να είχε απευθυνθεί στην ευρωομάδα της #ΝΔ και θα τον διαβεβαίωναν ότι όλα τα μέλη των πολιτικών οργάνων του Ευρωκοινοβουλίου συμβάλλουν και συνεισφέρουν στα εκάστοτε τελικά κείμενα, όπως αρμόζει σε δημοκρατικές και δικαιοκρατούμενες διαδικασίες.

Συνεπώς, άνθρακες ο θησαυρός του κυρίου Μαρινάκη, κι άλλη μια αξιοθρήνητη εκστρατεία λάσπης για καλυφθεί η πολύ αμήχανη γαλάζια επικαιρότητα των Βρυξελλών.

Να του θυμήσουμε λοιπόν, ότι η δική μου συνεισφορά αφορά στο #άρθρο27, το οποίο ορίζει πως οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει επουδενί να στερηθούν ευρωπαϊκά κονδύλια ή άλλη στήριξη, ως αποτέλεσμα των καταδικασθεισών από το ΕΚ πολιτικών, υπεύθυνη για τις οποίες είναι μονάχα η κυβέρνηση την οποία προσπαθεί να υπερασπιστεί.

Για την πρωτοφανή κατάντια της διεθνούς εικόνας της χώρας μας λοιπόν, αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει τον υπαίτιο, τον παραπέμπουμε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να βρουν δικαίωση όλοι οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από τις εκπτώσεις Μητσοτάκη στο #ΚράτοςΔικαίου. Μέχρι να δικαιωθούν οι συγγενείς των νεκρών των Τεμπών, η οικογένεια του δολοφονημένου Καραϊβάζ, οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου.

ΥΓ: Μιας και μιλάμε για #Δημοκρατία, η απάντηση του #ΥΠΕΣ για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων αποτελείτο από μόλις 19 λέξεις. Η κ. Κεραμέως θεωρεί ότι καθάρισε έτσι, και παραμένει ανενόχλητη στη θέση της;

ΥΓ2: 🔗Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο το ψήφισμα, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου 27, που με δική μου συμβολή πήρε αυτήν την τελική μορφή. Γιατί εκτός από ένοχοι και ψεύτες είστε και αδιάβαστοι!