K. Μπράιαντ: Η συγκλονιστική μαρτυρία του συζύγου μίας εκ των νεκρών

Ο σύζυγος της Κριστίνα Μάουζερ, που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο, Ματ, μίλησε στην αμερικανική τηλεόραση για τις πρώτες σκέψεις του και το πώς γνωρίστηκε με τον Κόμπι Μπράιαντ.

“Είναι καλή ερώτηση το πώς νιώθω” ανέφερε αρχικά και συνέχισε: “Είμαι φοβισμένος για το μέλλον, περισσότερο αυτό. Δεν επέλεξα την Κριστίνα για σύζυγό μου, για συνηθισμένους λόγους. Ήταν αστεία, είχε χιούμορ, έκανε μιμήσεις με τη φωνή της. Είχε ζεστή καρδιά. Ήξερε πώς να διαχειριστεί τον άλλον, την προσωπικότητά του, να τον προσεγγίσει. Ήταν ένα υπέροχο άτομο. Όμορφη, έξυπνη, αστεία. Είμαι περήφανος για εκείνη. Είμαστε κι οι δύο δάσκαλοι”.

Ενώ αναφορικά με την γνωριμία του με τον Κόμπι Μπράιαντ, είπε: “Εγώ γνώρισα πρώτος τον Κόμπι, γιατί ήμουν δάσκαλος ισπανικών στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαιναν οι κόρες του. Όταν ήταν τραυματίας μου είχε ζητήσει να έρθει μαζί μας σε μία σχολική εκδρομή και εννοείται πως του είπα να έρθει. Αρχίσαμε να μιλάμε και ήξερε τα πάντα για μένα, ήξερε ότι ασχολούμαι με τη μουσική και μετά από λίγο με προσέλαβε να έχω την επιμέλεια της μουσικής στα podcast των παιδιών του. Το ίδιο διάστημα μιλούσαμε πολύ για μπάσκετ, αφού εγώ ήμουν ο προπονητής στο σχολείο, με βοηθό τη γυναίκα μου. Ο Κόμπι είδε τι φανταστικό μπασκετικό μυαλό είχε η γυναίκα μου και την προσέλαβε για να μάθει άμυνα στις κόρες του. Την ήθελε να τους μάθει ζώνη, γιατί εκείνος δεν ήξερε αυτήν την άμυνα, δεν την είχε παίξει ποτέ στο κολλέγιο ή στο NBA. Τα παιδιά τη φώναζαν “η μητέρα της άμυνας”. Ήταν μια οικογένεια που όλοι νοιάζονται ο ένας για τον άλλο πάρα πολύ. Όλοι όσοι ήταν στο αεροπλάνο ήταν εκπληκτικοί άνθρωποι”.

-Ad-