Καιρός 28ης Οκτωβρίου 2019: «Επίσημη» η ανατροπή – Η ανάλυση του Σ. Αρναούτογλου (video)

Καιρός 28ης Οκτωβρίου 2019: Ήλιο και θερμοκρασίες άνω των 25 βαθμών προβλέπει η για τις επόμενες ημέρες, και ειδικότερα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2019.

Καιρός 28ης Οκτωβρίου 2019: Η επιβεβαίωση ήρθε και από τον έμπειρο προγνώστη Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος τόνισε ότι το τριήμερο της ο θα είναι αίθριος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο :

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το τριήμερο

Έξι μποφόρ στο Αιγαίο την Παρασκευή
Την Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καλοκαίρι… το Σαββατοκύριακο
Το Σαββατοκύριακο αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις στη νότια νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα τη Δευτέρα
Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

-Ad-