Καιρός: Alert τις επόμενες ώρες – Δείτε τι θα συμβεί

Καιρός: Κακοκαιρία EVA: Νέα ενημέρωση από την ΕΜΥ – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες. Δείτε την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Καιρός: Η κακοκαιρία EVA θα συνεχίσει να πλήττει τις ανατολικές περιοχές της χώρας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ με ανακοίνωσή της στις 11 το βράδυ της Κυριακής, «το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2022 και αφορά στην εξέλιξη της κακοκαιρίας EVA επικαιροποιείται για τελευταία φορά σύμφωνα με τα πρόσφατα προγνωστικά στοιχεία».

Και συνεχίζει: «Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα».

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 7/11

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός την Δευτέρα (7/11) προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Τα φαινόμενα, τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιορισθούν στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και βόρεια και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα νοτιότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη, ενώ στις Κυκλάδες ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα Δωδεκάνησα τις πρώτες πρωινές ώρες, γρήγορα θα περιοριστούν στα νότια, θα εξασθενήσουν και το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Από τις βραβεύσεις, στη φυλακή η 37χρονη αστυνομικός για το κύκλωμα «προστασίας» – Συνεχίζονται οι απολογίες
16 Ιανουαρίου, 2025
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Έφη Κακαράντζουλα παραιτήθηκε από την έφεση για μείωση της ποινής της
16 Ιανουαρίου, 2025
Τροχαίο στην Πατρών – Πύργου: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ και «καρφώθηκε» σε μπάρες – Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 25χρονος
16 Ιανουαρίου, 2025
Τραγωδία στα Χανιά: Στις φυλακές του Κορυδαλλού ο 45χρονος
16 Ιανουαρίου, 2025
Τροχαίο στα Χανιά: Αιχμές του πατέρα του 22χρονου για ανθρώπους «πιο ψηλά»
16 Ιανουαρίου, 2025
Ειρήνη Μουρτζούκου για τους θανάτους των 5 παιδιών: «Θα το πάρω όλο πάνω μου, αλλά… φυλακή δεν μπαίνω»
16 Ιανουαρίου, 2025
Νέα μαρτυρία για τον αγνοούμενο Βασίλη Καλογήρου – «Τον κούρεψα μια μέρα μετά την εξαφάνιση»
16 Ιανουαρίου, 2025
Διονύσης Σαββόπουλος: «Μου αφαίρεσαν μισό πνευμόνι» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
16 Ιανουαρίου, 2025
Εξασθενούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά έρχεται ξανά ψύχος μακράς διαρκείας που θα «σαρώσει» την Ελλάδα – Πού χιονίζει
16 Ιανουαρίου, 2025
SOS για μαθητές του Κορυδαλλού – Οι σοβάδες είναι σάπιοι και όταν βρέχει το νερό φτάνει μέχρι τον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα
16 Ιανουαρίου, 2025