Καιρός: Ανοίγει η πύλη του ψύχους από την Ουκρανία – Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα

Ραγδαία αλλαγή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ημέρες με πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα μας εξαιτίας των ψυχρών αερίων μαζών που θα κατηφορίσουν από την Ουκρανία όπως αναφέρει ο Λευτέρης Σούσος σε ανάρτηση του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σούσος στην ανάρτηση του, γράφει: «το Ευρωπαϊκό διάγραμμα της Αθήνας μας δείχνει την απουσία των φαινομένων για τις επόμενες ημέρες. Το κύριο χαρακτηριστικό για τη νέα εβδομάδα θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας σε υψηλές τιμές για την εποχή που θα αγγίξει το τριήμερο (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) τους 21-22 και τοπικά τους 23 βαθμούς και η πτώση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου , εξαιτίας των ψυχρών αερίων μαζών που θα κατηφορίσουν από την Ουκρανία, ρίχνοντας τη θερμοκρασία πρόσκαιρα και σε χαμηλότερες τιμές για την εποχή, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 16 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας.

Μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρα τοπικά φαινόμενα άνευ σημασίας έχουν υποψηφιότητα περιοχές της βόρειας βορειοδυτικής κυρίως Αττικής να δουν τη Πέμπτη και το Σάββατο. Την επόμενη εβδομάδα ξανά την ανηφόρα η θερμοκρασία».

Δείτε την ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αποχωρούν από τα μπλόκα Γυρτώνης και Ριζόμυλου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι: «Ο αγώνας συνεχίζεται με άλλες μορφές»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Έκρηξη στο ρωσικό προξενείο στη Μασσαλία: Έχει χαρακτηριστικά τρομοκρατικής επίθεσης, λέει το ΥΠΕΞ της Ρωσίας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ο πάπας Φραγκίσκος πέρασε μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Προσπάθησε να με πνίξει και με βίασε» λέει 56χρονη που κατήγγειλε 33χρονο για σεξουαλική κακοποίηση – Σήμερα η δίκη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Άρειος Πάγος για Τέμπη: Ουδείς δικαιούται να τρομοκρατεί τους δικαστικούς λειτουργούς
24 Φεβρουαρίου, 2025
Προς επαναλειτουργία το «Allou! Fun Park»: Δόθηκε το πράσινο φως από τον Δήμο Ρέντη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γαλεντέρης για Καλογήρου: Οι τοξικολογικές δεν μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου χωρίς τις ιστολογικές – Δεν αποκλείουμε τίποτα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Δυστύχημα στα Τέμπη: Τα συγκινητικά λόγια της γιαγιάς του Γεράσιμου – Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Τι θα γίνει με μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ – Η απόφαση των εργαζομένων
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Το «καλό σενάριο» για δικομματική κυβέρνηση κερδίζει έδαφος – Ο διπλασιασμός ποσοστών του AFD στις μετεκλογικές προκλήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025