Καιρός Αρναούτογλου: Κλείδωσε! Έτσι θα κάνουμε Χριστούγεννα

Με καλό καιρό ο εορτασμός των Χριστουγέννων με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει ότι το Σάββατο χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην πάχνη και στις ομίχλες. Ειδικότερα από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές ανατολικά της Κρήτης, σε Κάρπαθο και Ρόδο.

Καιρός Αρναούτογλου: Από το μεσημέρι και μετά στη βόρεια και ΒΑ τα σύννεφα θα πυκνώσουν με κάποιες βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι άνεμοι θα πέσουν σημαντικά και θα αυξηθεί η υγρασία και η θερμοκρασία αναμένεται στους 15 βαθμούς στα κεντρικά, στους 9 με 12 στα βόρεια και στους 16 στα νότια της χώρας.

Στην Αττική, θα έχουμε λίγες ομίχλες το πρωί και κάποιες συννεφιές με την θερμοκρασία μεταξύ 5 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη πυκνές ομίχλες το πρωί και ηλιοφάνεια στη συνέχεια. Το βράδυ φαίνεται πως θα ψιχαλίσει για λίγο. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Καιρός Αρναούτογλου: Ο καιρός των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα θα έχουμε λίγα σύννεφα που θα διαλυθούν και αναμένεται καλός καιρός. Η θερμοκρασία στους 13 βαθμούς στα βόρεια, στους 16 στα κεντρικά και στους 18 στα νότια.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει καλός με ηλιοφάνεια, ενώ πέφτουν οι βοριάδες. Η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς στα βόρεια, στους 17 στα κεντρικά και στους 16 στα νότια.

Την Τρίτη βελτιωμένος θα είναι ο καιρός χωρίς συννεφιές με την θερμοκρασία στους 18 στα κεντρικά, στους 19 στα νότια και στους 16 στα βόρεια.

Την Τετάρτη θα επικρατήσουν ΒΑ άνεμοι και ο καιρός θα κρυώσει. Η θερμοκρασία από 9 έως 13 στα βόρεια, στους 15 στα κεντρικά και στους 18 στα νότια.

Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου από την Τετάρτη 28/12 έως και τις 30/12 θα μας πιάσει μια ψυχρή μάζα η οποία θα ρίξει την θερμοκρασία.