Καιρός αύριο 14/11 – meteo: Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Που θα βρέξει

14/11 – : ή καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Καιρός αύριο 14/11 – meteo: Βροχές ή καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από το απόγευμα, αναμένονται την Πέμπτη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα δυτικά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 16 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 19, στην Ήπειρο από 9 έως 19 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αλλά βαθμιαία στα βόρεια πελάγη θα εξασθενήσουν, ενώ στα νότια πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απεργία ΣΑΤΑ: Πότε «τραβούν χειρόφρενο» τα ταξί στην Αθήνα
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025