Καιρός: Έρχονται από εβδομάδα μελτέμια και άνοδος της θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και από τη Δευτέρα στον καιρό θα προστεθούν και τα μελτέμια δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Για σήμερα σε όλη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές μπόρες ή καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34, στη Θεσσαλία από 15 έως 34-36 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 18 έως 33-35 βαθμούς, στα Επτάνησα από 18 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 32, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Ο καιρός τη Δευτέρα (17.06.2024)

Στα δυτικά γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη (18.06.2024)

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και βαθμιαία έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη (19.06.2024)

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευμαινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Ο καιρός την Πέμπτη (20.06.2024)

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές τοπικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κρυοπληξία η πιθανότερη αιτία θανάτου για τον 21χρονο γερμανό τουρίστα
17 Μαρτίου, 2025
Τραγωδία στην Καστοριά: Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένος
17 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι: Τρεις φορές πάνω από το όριο το αλκοόλ στην 22χρονη
17 Μαρτίου, 2025
Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο 29χρονος Τούρκος που θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης
17 Μαρτίου, 2025
Πέθανε στα 43 της χρόνια η ηθοποιός Εμιλί Ντεκέν
17 Μαρτίου, 2025
Φορολογικές δηλώσεις 2025: Οι κωδικοί που κρύβουν φορο-εκπτώσεις, αλλά και παγίδες
17 Μαρτίου, 2025
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο
17 Μαρτίου, 2025
Συγκλονιστικό βίντεο από την ιστορική διαδήλωση του Σαββάτου στο Βελιγράδι
17 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Τα στρατεύματα μιας ειρηνευτικής δύναμης στην Ουκρανία δεν θα χρειαστούν την έγκριση της Μόσχας»
17 Μαρτίου, 2025
Βόρεια Μακεδονία: Στους 59 οι νεκροί – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο των Σκοπίων
17 Μαρτίου, 2025