Καιρός – καύσωνας: Alert Καλλιάνου από το βήμα της Βουλής

Με καύσωνα μας αποχαιρετά ο φετινός Ιούλιος, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται η θερμοκρασία να αγγίξει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, παρατηρείται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ επικρατεί γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις.

“Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται ένας καύσωνας, ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας”. Αυτό είπε σήμερα, μεταξύ άλλων, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

“Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς ότι έρχεται καύσωνας ισχυρός, αλλά και αέρας πολύ δυνατός 7-8 μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος.

-Ad-