Καιρός: Καταιγίδες απόψε σε Μακεδονία και Θεσσαλία, ζέστη σήμερα – την Πέμπτη γενικεύεται η αστάθεια

Το βράδυ δυνατές καταιγίδες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, με ζέστη άνω 37 βαθμών, γενικευμένη αστάθεια Πέμπτη προειδοποιεί Μαρουσάκης για προσοχή.

Η σημερινή μέρα εξελίσσεται σε «διπλό ταμπλό»: υψηλές θερμοκρασίες σε ανατολικά και νότια, αλλά και επεισόδια ισχυρών καταιγίδων στα βόρεια. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, οι βραδινές ώρες θα δώσουν γραμμή καταιγίδων σε Μακεδονία και Θεσσαλία με πιθανή επιμονή για αρκετές ώρες.

Αύριο Πέμπτη (04/09/2025) το κύμα αστάθειας απλώνεται στον ηπειρωτικό κορμό, με βοριάδες στα πελάγη και πτώση της θερμοκρασίας σε πιο «φθινοπωρινές» τιμές. Συνιστάται προσοχή σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και κεντρική Στερεά, κυρίως για ξαφνικές καταιγίδες και τοπικούς ανέμους.