Καιρός – Μαρουσάκης: Κυριακή της Αποκριάς με μπόρες και καταιγίδες – Πώς θα κυλήσει η Καθαρά Δευτέρα

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και αστάθεια από το απόγευμα θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ηλιοφάνεια θα υπάρχει σε όλη τη χώρα από νωρίς το πρωί ενώ το μεσημέρι προς απόγευμα θα υπάρξει αστάθεια με τοπικές καταιγίδες και μπόρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική σήμερα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και οι συννεφιές θα ενταθούν προς το απόγευμα ενώ μπόρες θα σημειωθούν γύρω από την Πάρνηθα και την Πεντέλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήπιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες με συννεφιές ενώ αστάθεια θα υπάρξει από το απόγευμα με μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς.

Την Κυριακή της Αποκριάς θα υπάρχει έξαρση της απογευματινής αστάθειας. Η μέρα θα ξεκινήσει ήπια ενώ προς το απόγευμα θα υπάρχουν μπόρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο και το εσωτερικό της Κρήτης.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλύτερος και μόνο στο βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν άνεμοι από 6 έως 7 μποφόρ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τουρκία: Μποϊκοτάζ στην αγορά κατά της σύλληψης Ιμάμογλου – Διετάχθη εισαγγελική έρευνα
1 Απριλίου, 2025
Κορωπί: Ο 51χρονος με το κατσαβίδι είχε καταδικαστεί για τον βιασμό συντρόφου του – Η εμμονή με δικηγόρο και τα βασανιστήρια σε παιδική ηλικία
1 Απριλίου, 2025
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Άνω Πατήσια
1 Απριλίου, 2025
Τέμπη: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι σταθμαρχών που «εκπαιδεύονται» με γελάκια στις κονσόλες μετά την τραγωδία – «Μην τραβήξει κανείς καμιά φωτογραφία»
1 Απριλίου, 2025
Κακοκαιρία: Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Δορυφορική εικόνα
1 Απριλίου, 2025
Γαλλία: Βγαίνει στην αντεπίθεση η Λεπέν – Το καλοκαίρι του 2026 η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της
1 Απριλίου, 2025
FIRS: Το Νέο Όπλο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της ρωσικής διείσδυσης
1 Απριλίου, 2025
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πάρος και Μύκονος μετά τη σφοδρή κακοκαιρία – Εικόνες καταστροφής
1 Απριλίου, 2025
Η Μόσχα εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις των ΗΠΑ για την Ουκρανία, αλλά έχει τις δικές της προτεραιότητες, λέει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών
1 Απριλίου, 2025
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα «κίτρινης» ή «κόκκινης» κάρτας σε υπουργούς
1 Απριλίου, 2025