Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κακοκαιρία έρχεται – Πότε θα «χτυπήσει»

Η κακοκαιρία Avgi σήμερα θα επικεντρωθεί στα νότια και στα ανατολικά, φέρνοντας βροχές και χιονόνερο σε χαμηλότερο υψόμετρο, καταιγίδες γύρω από την Κρήτη και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στην τηλεόραση του Open, οι θυελλώδεις άνεμοι θα κοπάσουν το απόγευμα της Τετάρτης. Η θερμοκρασία θα κινηθεί γύρω στους 12 με 14 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με βροχοπτώσεις και χιονόνερο, ενώ νέες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές και ημιορεινές ζώνες. Από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κέλσιου, ενώ οι πολύ ισχυροί νοτιάδες θα επιμείνουν.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει εντός της ημέρας, προσεγγίζοντας τους 11 βαθμούς Κέλσιου. Στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις και μέτριες εντάσεις.

Κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

Από την Πέμπτη αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να προσεγγίζει τους 15 βαθμούς Κέλσιου. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο ένα σύντομο ψυχρό κύμα θα πλήξει τη χώρα, προκαλώντας νέα πτώση της θερμοκρασίας.

Από Δευτέρα νέες θερμές αέριες μάζες από τη δυτική Ευρώπη θα επηρεάσουν τη χώρα μας, φέρνοντας ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνία απαιτεί άμεση πρόταση μομφής στον κ. Μητσοτάκη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Η ΝΔ λέει «ναι» στην πρόταση προανακριτικής του ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη με 5 επισημάνσεις
5 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Η Ομάδα των Σοσιαλιστών δεν στήριξε το αίτημα της LEFT – Ελπίζουμε στην επόμενη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής σχετικά με τις ευθύνες Τριαντόπουλου
5 Φεβρουαρίου, 2025
Θανατηφόρο τροχαίο στο Ν. Ψυχικό: Μαρτυρίες από τη στιγμή που η 88χρονη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ
5 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρκία: «Θρίλερ» με την υγεία του Μπαχτσελί – Πληροφορίες ότι νοσηλεύεται με καρδιολογικό πρόβλημα
5 Φεβρουαρίου, 2025
«Δεν σταμάτησε να δει αν ζούμε, σηκώθηκα, αν και μου έλειπε το πόδι μου» – Η μαρτυρία του 25χρονου που παρασύρθηκε στην Κρήτη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά με “buzzer beater” Μουζακίτη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ισχυρός σεισμός 4,7 Ρίχτερ στις Κυκλάδες – «Πιθανή ηφαιστειακή δραστηριότητα από τις δονήσεις» λένε οι Τούρκοι σεισμολόγοι
5 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστοί δρόμοι στου Ζωγράφου – Έπεσαν λάδια στο οδόστρωμα
5 Φεβρουαρίου, 2025