Καιρός-Μαρουσάκης: Βροχές τις επόμενες ώρες – Προσοχή σε αυτές τις περιοχές

Μπορεί η μέρα να ξεκινάει με καλές καιρικές συνθήκες αλλά όσο περνούν οι ώρες θα εκδηλωθούν συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά που θα φέρουν βροχές και τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τρίτη 20/9 ο καιρός θα είναι ήπιος έως το μεσημέρι, ωστόσο από το απόγευμα αναμένουμε γενικευμένη επιδείνωση με βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες με μέτρια ένταση ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο έντονη είναι η αίσθηση του κρύου σε ορισμένες περιοχές, όπως το Νευροκόπι, η Τρίπολη, τα Ιωάννινα, όπου καταγράφηκαν ακόμη και 4 βαθμούς Κελσίου τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από το βράδυ όμως και κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς την Τετάρτη θα συναντήσουμε τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.




Στη Θεσσαλονίκη, η μέρα ξεκινάει με καλό καιρό από το βράδυ όμως θα σημειωθούν μπόρες στα κεντρικά και νότια του νομού. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης τους 25 βαθμούς.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, αύριο Τετάρτη η διαταραχή θα επηρεάσει τα κεντρικά, ανατολικά και πιο νότια τμήματα της επικράτειας και θα φέρει βροχές και καταιγίδες. Προσοχή συνιστά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μέχρι και την Παρασκευή σε Σποράδες, Εύβοια και κεντρική Θεσσαλία καθώς αναμένεται μεγάλος όγκος νερού που μπορεί να οδηγήσει σε πλημμυρικά φαινόμενα.

Από την Παρασκευή και έπειτα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στα ύψη οι τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη – Πού οφείλεται η αύξηση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σερβία: Συλλήψεις 15 υπόπτων για διαφθορά μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος της πόλης Ομπρένοβατς
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή για το στυγερό έγκλημα η 34χρονη στην Πιερία – Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πιερία: Πως η 34χρονη περιέγραψε την δολοφονία του 58χρονου – «Τον έδεσα σε χαλί και τον μετέφερα στην αυλή για τον θάψω»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σύλληψη τριών ατόμων στα Καμίνια για κατοχή ναρκωτικών και αναβολικών ουσιών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Αμοργός λόγω των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Νέο μπαράζ δονήσεων – Κατολίσθηση στην Καλντέρα την ώρα του σεισμού των 4,9 Ρίχτερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τα γυρίζει ξανά η Ειρήνη Μουρτζούκου για την Πισπιρίγκου – «Δεν θυμάμαι, έμοιαζε με εκείνη, δεν την ήξερα»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότεροι από 1.100 σεισμοί πάνω από 3 Ρίχτερ από την 1η Φεβρουαρίου – «Πρωτόγνωρη ακολουθία χωρίς ισχυρή δόνηση»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Μην ξανακάνεις καταγγελία θα σε σφάξω» – Χτυπούσε τη μητέρα του ο άνδρας που ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στο Κερατσίνι
12 Φεβρουαρίου, 2025