Καιρός σήμερα 14/11: Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Που θα βρέξει

: ή καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

σήμερα 14/11: Βροχές ή καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από το απόγευμα, αναμένονται την Πέμπτη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα δυτικά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 16 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 19, στην Ήπειρο από 9 έως 19 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αλλά βαθμιαία στα βόρεια πελάγη θα εξασθενήσουν, ενώ στα νότια πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στη Θράκη και βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές βροχές που το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανότητα παροδικών βροχών, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με παροδικές βροχές και νωρίς το πρωί στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και το πρωί έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025