Καιρός σήμερα: Καλοκαίρι με θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου – Αναλυτική πρόγνωση

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές ομίχλες το πρωί και το βράδυ.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Τις πρωινές ώρες λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βορειοδυτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις έως και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό στα βόρεια ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 28 με 30 βαθμούς και κατά τόπους κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.