Καιρός: Τι θα συμβεί στην Αττική σε λίγες ώρες

Καιρός: Βροχές θα εκδηλωθούν και στον νομό Αττικής ενώ στα βόρεια κυρίως τμήματα του υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων

Καιρός… Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στη χώρα και σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και απόγευμα με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας. Βροχές θα εκδηλωθούν και στον νομό Αττικής ενώ στα βόρεια κυρίως τμήματα του υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ στα πελάγη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Καιρός: Γενικά

Σήμερα Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός , εκτός από τα Δωδεκάνησα , όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη. Ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , που το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 26 με 27 βαθμούς , και στα Νησιά έως 23 βαθμούς.

Πέμπτη και Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια , με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά. Η ένταση των Ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και μικρή πτώση την Παρασκευή.

Τέλος το Σαββατοκύριακο κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Γενικά αίθριος με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι: Θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ , και στα Ανατολικά βόρειοι μέχρι 4. Η θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Το μεσημέρι και το απόγευμα , στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς.