Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη – Στο επίκεντρο Αθήνα και Χαλκιδική

Από την Τετάρτη, 3/7, αλλά και την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού αλλάζει και η ζέστη δίνει τη θέση της στις καταιγίδες, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

«Από αύριο (3/7/24) και στη συνέχεια περιμένουμε μία μεταβολή του καιρού. Αύριο και μεθαύριο. Περιμένουμε σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και περιμένουμε κυρίως μπόρες, βροχές και έντονες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα και κυρίως στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας», είπε αρχικά στην εκπομπή «LiveNews».

«Αύριο, Τετάρτη, από το ύψος της Λαμίας και βορειότερα, θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στα κεντρικά και στα βόρεια θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Το απόγευμα και στα πιο βόρεια τμήματα της Αττικής υπάρχει πιθανότητα βροχής», σημείωσε.

«Προσοχή στη Χαλκιδική – Έντονα φαινόμενα και στην Αττική την Πέμπτη»
«Η Πέμπτη με προβληματίζει ιδιαιτέρως, γιατί οι δείκτες αστάθειας είναι πιο ανεβασμένοι και φαίνεται ότι πια θα επηρεαστεί και μεγάλο κομμάτι του νομού Αττικής. Θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά γρήγορα το μεσημέρι και το απόγευμα, τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν νεφώσεις, 12.00 – 13.00 και στην Αθήνα και σε πολλά νησιά και σε περιοχές της Χαλκιδικής θα πέσει βροχή με κεραυνούς».