Καισαριανή: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας 17χρονος, μετά από ένα ακόμη περιστατικό βίας με «πρωταγωνιστές» ανήλικους. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (17/5) στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, τον κεντρικό δρόμο της Καισαριανής, με τον 17χρονο να… κάνει το λάθος και να πέφτει πάνω σε μία παρέα – συμμορία τεσσάρων σχεδόν συνομηλίκων του.

Πιο αναλυτικά, όπως περπατούσε ο 17χρονος, το βήμα του διασταυρώθηκε με αυτό της παρέας – συμμορίας και κατά λάθος σκούντηξε έναν εξ αυτών.

Το αποτέλεσμα ήταν και οι τέσσερις να πέσουν πάνω του και να αρχίσουν να τον χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές, σπάζοντας του τη μύτη και αναγκάζοντας τους γονείς του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για βραχυχρόνια νοσηλεία και εξετάσεις.

Την επόμενη ημέρα έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Καισαριανής και η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις και συγκεκριμένα ενός 15χρονου, δύο 17χρονων κι ενός 18χρονου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κατηγορούμενοι είναι πλέον και οι γονείς των τριών ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.