Κακουργιοδικείο: Αναβιώνει η δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Αναβιώνει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας.

Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση ένας Βούλγαρος ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος με το τζόκεϊ, που έχει καταγραφεί από κάμερα να εκτελεί το θύμα με βροχή από σφαίρες. Ο ίδιος αρνείται ότι είναι ο εκτελεστής ισχυριζόμενος πως είναι αθώος όπως και ο αδελφός του ο οποίος φέρεται, επίσης, να εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο 32χρονος κατηγορούμενος επιμένει πως δεν γνώριζε τον Γιάννη Μακρή και δεν είχε κανένα κίνητρο για να τον σκοτώσει.

«Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» δηλώνει ο Βούλγαρος κατηγορούμενος, ενώ επικαλείται το βίντεο-ντοκουμέντο υποστηρίζοντας πως προκύπτει ότι ο σωματότυπος του δεν ταιριάζει με αυτόν του εκτελεστή.

Η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος και μητέρα των παιδιών του θύματος, ζητεί την παραδειγματική τιμωρία των ανθρώπων που ευθύνονται για την δολοφονία του άνδρα της. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αναφερόμενη στους κατηγορούμενους στα ίχνη των οποίων έφτασε η αστυνομία πέντε μήνες μετά το φονικό.