Kαλαμάτα: Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε το βρέφος – «Νόμιζαν ότι είναι γατί»

Για τη στιγμή που εντόπισε το μόλις έξι μηνών βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα μίλησε η Βίκυ Τσώνη.

Η τραγουδίστρια από την Καλαμάτα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Aplha, σημείωσε πως δεν έβλεπε το μωρό επειδή ήταν μέσα σε μια κλειστή σακούλα και πως θέλει να πάει να το δει στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται

Η συγκεκριμένη γυναίκα περιέγραψε όσα βίωσε, εξηγώντας πως κανείς δεν την πίστευε όταν έλεγε πως βρήκε ένα μωρό. Της απαντούσαν, μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ότι «δεν είναι παιδί αλλά γατί».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Aplha, σημείωσε πως δεν έβλεπε το μωρό επειδή ήταν μέσα σε μια κλειστή σακούλα και πως θέλει να πάει να το δει στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται.

«Εφτασα σε σημείο εξευτελισμού. Να περνάνε γνωστοί και να με λένε τρελή επειδή είμαι τραγουδίστρια και έχω αδυναμία στις γάτες. Ζήταγα ένα κινητό να πάρω την Αστυνομία και μου έλεγαν “ποιος πετάει τα παιδιά του στους κάδους”. Ολοι μου έλεγαν να περιμένω να ξημερώσει και να πάρω την Πυροσβεστική να βγάλει τα γατάκια από τον κάδο» είπε και πρόσθεσε: «Τίναζε τα ποδαράκια του και τα χεράκια του, και μου έλεγαν ότι είναι γατιά.

Εκλαιγε και όταν το άκουγαν έλεγαν το ίδιο. Το μωρό δεν το έβλεπα, ήταν σε μια δεμένη χάρτινη τσάντα και το καταλάβαινα από το κούνημά του. Είχα πάρει μια σκούπα και όταν δεν έκλαιγε το κούναγα. Δεν με πίστευε κανένας, αλλά δεν άφηνα κανέναν να ρίξει σκουπίδια. Μου έκαναν κίνηση με τα χέρια ότι έχω τρελαθεί»

-Ad-