Καλαμάτα: Συνομιλία που σοκάρει για το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια (video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα που, πέταξε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, το νεογέννητο μωρό της σε κάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μία γυναίκα, υπήκοο Γεωργίας η οποία είχε φέρει πριν από έξι ημέρες στον κόσμο το βρέφος.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας για το βρέφος που εντοπίστηκε σε υπόγειο κάδο στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους από μία γυναίκα που σήμερα το πρωί, περί τις 6:40, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της.

Ή ίδια άκουσε το κλάμα του μωρού που βρισκόταν μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο κάδος δεν ήταν γεμάτος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα που μένει στην περιοχή άκουσε δυο γυναίκες δίπλα στον κάδο να συνομιλούν, με τη μια, όπως είπε, να λέει «δε μπορώ να το κάνω, δε μπορώ να το κάνω».

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως το βρέφος στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς σήμερα το απορριμματοφόρο άργησε να περάσει από το σημείο λόγω βλάβης!

«Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται”από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε.

Σε καλή κατάσταση είναι το βρέφος, λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας

Το βρέφος διακομίστηκεστο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και νοσηλεύεται σύμφωνα με τον διοικητή σε καλή κατάσταση στην παιδιατρική κλινική.

Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σεκαλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.

Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

-Ad-