Καλοπληρώνουν τα γκολ στο Στρασβούργο

Λίγο πριν μπούμε επίσημα και σε νέο lockdown, το στοίχημα είναι αυτό που θα μας… συντροφεύσει ακόμα μια δύσκολη περίοδο απομόνωσης. Σήμερα ξεκινάει μια νέα αγωνιστική στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα εκ των κορυφαίων είναι το Γαλλικό.

Στο σημερινό ματς, στη βόρεια Γαλλία, το Στρασβούργο που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Λιγκ 1, υποδέχεται την ταλαιπωρημένη από τα συνεχή πιεστικά ματς Μαρσέιγ, σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ.

Μάθε τα πάντα για στοίχημα

Στρασβούργο: Με μόλις δυο νίκες και 7 ήττες από το ξεκίνημα της χρονιάς, το Στρασβούργο, παρότι παλεύει μέχρι τέλους όλα του τα παιχνίδια, δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι βαθμολογικά. Η ομάδα από τη βόρεια Γαλλία έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και κάνει αρκετές φάσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει την 4η καλύτερη επίθεση από τις ομάδες κάτω της 10ης θέσης. Αμυντικά, βέβαια, υπάρχει πρόβλημα. Κόντρα στη Μαρσέιγ το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση της αντιπάλου της.

Μαρσέιγ: Μόνο καλά δεν πάνε τα πράγματα για τη δευτεραθλήτρια Μαρσέιγ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μείνει με μηδέν βαθμούς στον όμιλο μετά από 3 παιχνίδια. Εντός συνόρων βέβαια, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει επιτευχθεί κάτι αξιοσημείωτο. Η ομάδα του Βίλας Μπόας είναι αήττητη εδώ και 6 ματς στο πρωτάθλημα, όμως τα συνεχόμενα ταξίδια έχουν επιφέρει μια λογική κούραση. Για το ματς στο Στρασβούργο είναι μεν το φαβορί, όμως οι δυσκολίες είναι δεδομένες, με βάσει την γενικότερη εικόνα των πιεσμένων Μασσαλών εδώ και 2 εβδομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρακολουθώντας στενά τα παιχνίδια του Στρασβούργου, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως πρόκειται για μια ομάδα, η οποία σχέση με τις υπόλοιπες μικρομεσαίες έχει πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση. Η Μαρσέιγ χρωστάει μια καλή εμφάνιση στον κόσμο της και το να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 1.88 από τη Betshop.