Καμένα Βούρλα: «Άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της»

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας ήταν το εξοχικό της ενώ η ίδια διέμενε μόνιμα στη Λιβαδειά.

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Η ηλικιωμένη βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμά της το Σάββατο 12/10 μέσα σε μία λίμνη αίματος ενώ στο πάτωμα υπήρχαν πατημασιές.

Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που ωθεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Η 84χρονη έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα την είδαν πεσμένη στο σαλόνι.

Η 84χρονη όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 14/10 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία, και φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε γείτονά της ότι έχει αντιδικία με συγγενείς της για τα κληρονομικά. Τα εν λόγω άτομα έχουν ελεγχθεί από την αστυνομία, ωστόσο έχουν άλλοθι για τη συγκεκριμένη μέρα.

«Η έρευνα είναι σε εξέλιξη»

Μιλώντας στο Mega ο επίτιμος πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε: «Είχαμε την εξής σκηνή εγκλήματος: σε ένα διαμέρισμα μια μεγάλη γυναίκα 84 ετών πεσμένη κάτω με μια μαχαιριά στην πλάτη. Υπήρχε κλειδί μέσα από την πόρτα που σημαίνει ότι η γυναίκα αυτή άνοιξε στον δολοφόνο της. Υπήρχαν αίματα κάτω, πατημασιές από ένα συγκεκριμένο τύπο παπουτσιού, φαίνεται ότι είναι αντρικό.

Υπήρχαν μαχαίρια στο σπίτι που ελέγχονται αν μέσα σε αυτά υπάρχει το μαχαίρι από το οποίο βρήκε τον θάνατο η ηλικιωμένη. Ήταν πεσμένη στο καθιστικό. Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης άλλα, υπήρχε μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι».

«Βρέθηκε το πορτοφόλι της που είχε χρήματα μέσα. Αν έψαχνε κάποιος για κάτι, ίσως να έψαχνε κάτι άλλο εκτός από χρήματα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη» συμπλήρωσε.

«Είναι πρωτόγνωρο για εμάς να ζούμε τέτοιες καταστάσεις»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε και ο πρόεδρος της κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Λιακόπουλος, τονίζοντας: «Είναι πρωτόγνωρο για εμάς να ζούμε τέτοιες καταστάσεις, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Προσωπικά δεν την ήξερα. Ήταν το εξοχικό της στα Καμένα Βούρλα, το είχε αγοράσει τα τελευταία 10 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο έμενε σχεδόν μόνιμα».

«Ελπίζουμε και θέλουμε και εμείς σαν κοινωνία να βρεθεί ο ένοχος γιατί είναι αποτρόπαια να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα» δήλωσε κλείνοντας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Γέφυρα» για 5χρονη από την Κέρκυρα στα Ιωάννινα
14 Οκτωβρίου, 2024
Τροχαίο με εγκλωβισμό στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου
14 Οκτωβρίου, 2024
Γεροβασίλη: Φυσικά θα γίνει συνέδριο
14 Οκτωβρίου, 2024
Σταϊκούρας: 35 νέα λεωφορεία εντάχθηκαν σήμερα στα δρομολόγια της Αττικής
14 Οκτωβρίου, 2024
Τραγωδία: 37χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
14 Οκτωβρίου, 2024
Κασσελάκης: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας
14 Οκτωβρίου, 2024
Δύο χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη
14 Οκτωβρίου, 2024
Φρίκη στη Λέσβο: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από δύο άτομα
14 Οκτωβρίου, 2024
Μπορέλ: Σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου οι επιθέσεις των αποστολών του ΟΗΕ στον Λίβανο
14 Οκτωβρίου, 2024
ΔΥΠΑ – e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών
14 Οκτωβρίου, 2024