Καμένα Βούρλα: Γρίφος με τη νεκρή 84χρονη μέσα στο σπίτι της – Στο περιβάλλον της ψάχνουν τον δολοφόνο

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την διελεύκανση της δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα το Σάββατο 12/10. Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές. Η 84χρονη είχε δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που ωθεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Επιπλέον, το κλειδί ήταν πάνω στην πόρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκε σε ένα κομοδίνο. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως οι Αρχές για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούν πως πρόκειται για ένα πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος του θύματος.

Η 84χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία και να είχε εκμυστηρευθεί σε γείτονά της ότι έχει αντιδικία με συγγενείς της για τα κληρονομικά. Τα εν λόγω άτομα έχουν ελεγχθεί από την αστυνομία, ωστόσο έχουν άλλοθι για την συγκεκριμένη μέρα.

«Μία μοναδική μαχαιριά από τον δολοφόνο»

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

«Ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, μία πόρτα με το κλειδί από πίσω που σημαίνει είτε χτύπησε ο δολοφόνος και του άνοιξε γιατί τον ήξερε ή άνοιξε σε έναν άγνωστο. Δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης και η πόρτα της μπαλκονόπορτας ήταν κλειστή. Υπήρχε μία μικρή ακαταστασία στο σπίτι αλλά δικαιολογείται γιατί ήταν μόνη της. Ο δολοφόνος την χτύπησε με το μαχαίρι από πίσω μία φορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, νομίζω πως δεν την άφησε αιμόφυρτη αλλά την είδε νεκρή. Υπήρχαν πιτσιλιές αίματος. Φαίνεται πως κάποιος έχει πατήσει. Υπάρχουν κάμερες γύρω γύρω και η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γ. Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα πρωτοπόρος στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ – Να γίνει με πλήρη σεβασμό στο ευρωπαϊκό κεκτημένο και το διεθνές δίκαιο
14 Οκτωβρίου, 2024
Πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής για πετρέλαιο θέρμανσης: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αυξάνουν την τιμή – Ίσως και στο 1,20 στα νησιά
14 Οκτωβρίου, 2024
Δάφνη: Συναγερμός για ύποπτη τσάντα
14 Οκτωβρίου, 2024
Σειρήνες ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ – Οι ΗΠΑ καλούν τους Αμερικανούς πολίτες να φύγουν από τη Βηρυτό «τώρα»
14 Οκτωβρίου, 2024
Δράμα: «Ο εφιάλτης που έζησα στο ιατρείο του πνευμονολόγου» – Σοκάρει η καταγγελία 40χρονης για ασέλγεια
14 Οκτωβρίου, 2024
Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Λάρισα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
14 Οκτωβρίου, 2024
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε τράπερ – Είχε παραγγείλει στην καραντίνα μισό κιλό κάνναβη μέσω κούριερ
14 Οκτωβρίου, 2024
Ψευτο-ιερέας στον Βόλο ζητά 800 ευρώ για ξεμάτιασμα – «Είμαι εξορκιστής αλλά δεν έχω πάρει ποτέ χρήματα από πιστούς»
14 Οκτωβρίου, 2024
Αιτωλοακαρνανία: Αγωνία για την 13χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – «Έχει διαφύγει τον κίνδυνο», λέει η γιαγιά της
14 Οκτωβρίου, 2024
«Με βίασαν, με βιντεοσκόπησαν και δημοσιοποίησαν το βίντεο» – Καταγγελία – σοκ 14χρονης
14 Οκτωβρίου, 2024