Καμένα Βούρλα: Θρίλερ με τη δολοφονία 84χρονης – Τι λένε οι συγγενείς της

Στην εξώπορτα του σπιτιού τα σημάδια από την έρευνα της σήμανσης για δακτυλικά αποτυπώματα και στη γειτονιά της 84χρονης που δολοφονήθηκε, οι πάντες ανάστατοι.

Δύο μέρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, στενοί συγγενείς της μιλούν για πρώτη φορά στο Live News. Περιμένουν -όπως λένε- να μάθουν την αλήθεια.

Ποιος ή ποιοι είχαν λόγους να σκοτώσουν μια ανήμπορη ηλικιωμένη, μέσα στο σπίτι της. Ποιος την μαχαίρωσε πισώπλατα και την άφησε να πεθάνει σε μια λίμνη αίματος.

Το πτώμα εντόπισε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένας ξάδερφος της άτυχης γυναίκας. Όπως λέει, ανησύχησε επειδή η 84χρονη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την προηγούμενη μέρα και αποφάσισε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στα ενδότερα.

«Στο σαλόνι είχε πέσει», δήλωσε ξάδερφος του θύματος.

Με τη βοήθεια κλειδαρά, ο ίδιος και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα κι αντίκρισαν την ηλικιωμένη νεκρή. Ορισμένες από τις κηλίδες αίματος, είχαν πατηθεί από παπούτσια.

«Είχε και κάτι πατημασιές μέχρι εκεί που ήταν η ξαδέρφη μου», σημείωσε ξάδερφος της 84χρονης.

Τι δηλώνει φίλη του θύματος για το έγκλημα

Φίλη της 84χρονης δίνει άλλες προεκτάσεις στο έγκλημα. Υποστηρίζει στο Live News πως ένα άτομο από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Ήταν ψυχούλα και λυπόταν. Αυτός την έδερνε όταν ήταν εδώ κι ύστερα τον λυπόταν κιόλας[…] Μου είχε πει ”με δέρνει και με διώχνει από το σπίτι”. Το σπίτι ήταν δικό της», ανέφερε φίλη της ηλικιωμένης.

Αποκλειστικά στο Live News μαρτυρία για την 84χρονη

-Γείτονας 84χρονης: Με αυτόν είχαν περιπέτειες πολλές όχι μόνο μια φορά, είχε έρθει 3-4 φορές η αστυνομία.

-Δημοσιογράφος: Την είχατε δει ποτέ μελανιασμένη;

-Γείτονας 84χρονης: Το είχα δει κάτι στα χέρια. Πραγματικά είναι αλήθεια. Είχαν ένα σπίτι εκεί, γραμμένο μισά – μισά και ξέρεις, μεταξύ τους εκεί, ποιος θα το πάρει και που θα το γράψουμε. Αυτό είναι το θέμα. Εκεί ήταν όλη η φασαρία. Για να το πάρει πίσω ( το σπίτι) η κυρία Μ… έτρεχε πολύ η κακομοίρα και δικαστήρια είχαν τώρα τελευταία που πήγε και το απέσυρε το δικαστήριο. Κυρία με τα όλα της. Πολύ ήσυχο άτομο, απλά νομίζω εκμετάλλευση είχε.

Τι αναφέρουν οι συγγενείς της ηλικιωμένης

Οι στενοί συγγενείς της 84χρονης δεν σκέφτονται κάποιον από το περιβάλλον τους που θα μπορούσε να διαπράξει ένα τόσο άγριο έγκλημα.

Όπως λένε στη ρεπόρτερ του Live News, Ευφροσύνη Κυριαζή, το θύμα δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

Η 84χρονη είχε μεγάλη περιουσία και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς για κληρονομικό θέμα ή αν είχε δεχτεί πιέσεις για να μεταβιβάσει χρήματα ή κάποιο από τα ακίνητά της.

«Δεν είχε δώσει δικαίωμα πουθενά, ήταν κοινωνικός τύπο », σημείωσε ο συγγενής του θύματος.

Γνώριζε τον δολοφόνο της;

Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως πίσω από την εξώπορτα υπήρχε το κλειδί, ωθεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της και πιθανότατα αυτός, να ήταν και γνωστός της.

Η 84χρονη διέμενε τα προηγούμενα χρόνια στη Λιβαδειά. Το σπίτι στα Καμένα Βούρλα ήταν το εξοχικό της. Από τις αρχές του χρόνου πάντως, ζούσε το μεγαλύτερο διάστημα εδώ.

Το διαμέρισμα ήταν άνω – κάτω, όταν εντοπίστηκε η σορός της 84χρονης, με τους αστυνομικούς πάντως, να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα πριν μιλήσουν για ληστεία μετά φόνου.

«Βρήκαμε μέσα στο σπίτι δύο με τρία κατοστάρικα, τα βρήκε η αστυνομία. Βρήκαν την βέρα της κι όχι το δαχτυλίδι της», είπε ο ξάδελφος της 84χρονης.

Η ζωή της 84χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε πεθάνει πριν από χρόνια. Κάποια στιγμή στη συνέχεια είχε σχέση με έναν άντρα, που τον τελευταίο χρόνο ζει σε γηροκομείο.

Αθόρυβα οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα, θα έχουν στα χέρια τους απαντήσεις.

Το θρίλερ πίσω από τη δολοφονία της 84χρονης συνεχίζεται, με την τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα και τους στενούς συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης, να περιμένουν να μάθουν όλη την αλήθεια.

Στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο ξάδελφος που εντόπισε την σορό της 84χρονης, κι ανέφερε «είχε περιουσιακά στοιχεία και είχε αποφασίσει πού θα τα δώσει, έλεγε θα δώσει σε όλους».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εύβοια: Βρέφος τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων
14 Οκτωβρίου, 2024
Γ. Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα πρωτοπόρος στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ – Να γίνει με πλήρη σεβασμό στο ευρωπαϊκό κεκτημένο και το διεθνές δίκαιο
14 Οκτωβρίου, 2024
Πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής για πετρέλαιο θέρμανσης: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αυξάνουν την τιμή – Ίσως και στο 1,20 στα νησιά
14 Οκτωβρίου, 2024
Δάφνη: Συναγερμός για ύποπτη τσάντα
14 Οκτωβρίου, 2024
Σειρήνες ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ – Οι ΗΠΑ καλούν τους Αμερικανούς πολίτες να φύγουν από τη Βηρυτό «τώρα»
14 Οκτωβρίου, 2024
Δράμα: «Ο εφιάλτης που έζησα στο ιατρείο του πνευμονολόγου» – Σοκάρει η καταγγελία 40χρονης για ασέλγεια
14 Οκτωβρίου, 2024
Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Λάρισα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
14 Οκτωβρίου, 2024
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε τράπερ – Είχε παραγγείλει στην καραντίνα μισό κιλό κάνναβη μέσω κούριερ
14 Οκτωβρίου, 2024
Ψευτο-ιερέας στον Βόλο ζητά 800 ευρώ για ξεμάτιασμα – «Είμαι εξορκιστής αλλά δεν έχω πάρει ποτέ χρήματα από πιστούς»
14 Οκτωβρίου, 2024
Αιτωλοακαρνανία: Αγωνία για την 13χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – «Έχει διαφύγει τον κίνδυνο», λέει η γιαγιά της
14 Οκτωβρίου, 2024