Καμίνια: Ανατροπή δεδομένων για την 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της

Στο Θριάσειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 48χρονη μητέρα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την 14χρονη κόρη της, ενώ κοιμόταν. Με δηλώσεις του στο Open TV ο σύντροφος του θύματος δίνει νέα τροπή σε αυτή την υπόθεση.

«Η μικρή είναι ένα θαυμάσιο παιδί. Δεν έπαιζε video games, είναι του αθλητισμού περισσότερο. Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι ότι υπνοβατούσε εκείνη τη νύχτα. Ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της και υπέστη σοκ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το φαινόμενο της υπνοβασίας μπορούμε να πούμε πως σαν φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά όταν συνδέονται με τέτοιες βίαιες πράξεις. Δεν μπορεί όμως να είναι απίθανο» τόνισε από την πλευρά του ο ψυχολόγος Δημήτρης Απατάγγελος.

Το 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα έχει επιστρέψει στο σχολείο της και στις καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειές της. Η άποψη των ειδικών είναι πως το κορίτσι δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της.

«Μετά το περιστατικό ο αρμόδιος εισαγγελέας και ανακριτής αποφάνθηκαν πως το παιδί πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί απρόσκοπτα τη σχολική του καθημερινότητα και του επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για να παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Γιάνναρος.

Ο σύντροφος της μητέρας της 14χρονης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και όπως λέει «αναζητά συνεχώς τα παιδιά. Αναρρώνει αλλά δεν επιτρέπει η κατάστασή της επισκεπτήριο ακόμη και αυτό που ζητάει συνέχεια είναι τα δυο της παιδιά». Η εξέλιξη της πορείας της υγείας της 48χρονης κρίνεται ικανοποιητική. Η ίδια ύστερα από ένα πολύωρο χειρουργείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Όλα καλά. Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτό που θέλω είναι να ηρεμήσουμε», λέει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τις αμέσως επόμενες ημέρες η 48χρονη μητέρα θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στα Καμίνια.

-Ad-