Κάντε τo υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με boutique hotel!

Ακολουθήστε τα πέντε απλά και γρήγορα βήματα και ανανεώστε με πολυτέλεια το υπνοδωμάτιό σας.

Αν ονειρεύεστε μία κρεβατοκάμαρα που να θυμίζει τα luxury δωμάτια των boutique hotels συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο…

Οι luxury πινελιές μέσω των υφασμάτων, η έξυπνη διακόσμηση, τα key items που θα δώσουν έντονο χαρακτήρα και ένα κρεβάτι σε king διαστάσεις θα σας χαρίσουν έναν χώρο που θα απολαμβάνετε τόσο για την χαλάρωση, όσο και για την αισθητική του!

Statement Item

Εστιάστε σε ένα  statement έπιπλο ή αντικείμενο στο δωμάτιο σας. Μπορεί να είναι το κρεβάτι, το φωτιστικό οροφής, μία πολυθρόνα ή ακόμα και μία ταπετσαρία. Φροντίστε να είναι μόνο ένα το εντυπωσιακό κομμάτι μέσα στο υπνοδωμάτιο σας και τα υπόλοιπα να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους.

King Size

Εάν σχεδιάζετε να επενδύσετε σε ένα καινούριο κρεβάτι διαλέξτε τη μεγαλύτερη διάσταση που χωράει στο δωμάτιο σας. Προσέξτε όμως να ελέγξτε τις αποστάσεις από τα υπόλοιπα έπιπλα για τη σωστή ροή κυκλοφορίας στο δωμάτιο σας.

Το κομοδίνο στη διακόσμηση

Απομακρύνετε από τα κομοδίνα τα πολλά αντικείμενα και κρατήστε καθαρές τις επιφάνειες. Φροντίστε να αποθηκεύσετε στα συρτάρια όσα δεν χρειάζεται να έχετε πάνω στην επιφάνεια του κομοδίνου και τοποθετήστε εκείνα που σας είναι απαραίτητα καθημερινά σε ένα δίσκο ή σε ένα μικρό διαφανές κουτί. Ένα αρωματικό κερί και ένα μικρό βάζο με φρέσκα λουλούδια είναι ιδανικά για τη διακόσμηση των κομοδίνων.

Επιλογή υφασμάτων

Συνδυάστε διαφορετικές υφές. Χρησιμοποιείστε το βελούδο ή βαμβακερά υφάσματα, για την κουρτίνα, τα ριχτάρια και τα σεντόνια και προσθέστε πολλά μαξιλάρια στο κρεβάτι σας. Αίσθηση πολυτέλειας αλλά και ηρεμίας προσδίδουν τα μονόχρωμα υφάσματα, σε απαλές και dusty αποχρώσεις.

Πηγή: masroom.gr

Το MASROOM είναι μία πλατφόρμα creative consultation με δημιουργικές συμβουλές σχεδιασμού εσωτερικού χώρου και διακόσμησης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.