Καραϊβάζ: «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα» – Το αντίο του site του

«Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες» λένε οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ που εκτελέστηκε σήμερα το μεσημέρι. Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης bloko.gr.

«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες» αναφέρουν αρχικά οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα τελευταία χρόνια τους καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τους τίμησε με τη φιλία του. Έτσι «οι ώρες είναι πολύ δύσκολες».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες. Οι φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης, Μανώλης Ασαριώτης».

Έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι θανάτου: τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και όταν έφτασε πυροβόλησαν τουλάχιστον 10 φορές, χρησιμοποιώντας πιθανώς σιγαστήρα, και τράπηκαν σε φυγή.