Καραϊβάζ: «Βρίσκουν» τους εκτελεστές σε δολοφονία αστυνομικού

Οι Αρχές ανοίγουν και πάλι τη δολοφονία ενός απόστρατου αστυνομικού, προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στην εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η δολοφονία του απόστρατου αστυνομικού είχε συμβεί τον Μάιο του 2018 στην Παλλήνη. Μέχρι και σήμερα οι δολοφόνοι που τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες, παραμένουν ασύλληπτοι. Η ασφάλεια μεταβιβάζει τον φάκελο στον εισαγγελέα προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα στα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος.

Ωστόσο η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πιστεύουν ότι έτσι θα εντοπίσουν τον «κοινό παρονομαστή» με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, δηλαδή το κίνητρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία του αστυνομικού με εκτενή ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι και οι δυο δολοφονίες ήταν συμβόλαια θανάτου.

Το χρονικό της δολοφονίας
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο την Παρασκευή 9 Απριλίου. Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, διέφυγαν και αναζητούνται από τις Αρχές.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήθελαν να προλάβουν την κατάθεσή του για μια υπόθεση»

Εξετάζονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στα οποία φαίνονται οι δύο δράστες, καταθέσεις αλλά και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα που είχε ο δημοσιογράφος προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Η αστυνομία πάντως κάνει λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» για το οποίο ωστόσο η αιτία παραμένει άγνωστη.

Πηγή: STAR