Καραμίχος: «Μαζί με τα ονόματα των 57 νεκρών στα Τέμπη, πρέπει να διαβάζουμε και τα ονόματα των νεκρών της Πύλου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας. Ο ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα γενιά, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι οι νέοι έχουν τη δυναμική να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία τα επόμενα χρόνια.

«Τα νέα παιδιά δεν βλέπουν τηλεόραση και για αυτό θα αλλάξουν τον κόσμο. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο κινούνται, διαφεύγει από τη διάνοια των πονηρών που μας κυβερνάνε και αυτών μέσα στα σπίτια μας, τον μέσο Έλληνα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.




«Το ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, κάτι σημαίνει. Δεν υπάρχει ένας ισχυρός πνευματικά άνθρωπος και βγαίνουν άνθρωποι που ουρλιάζουν, με τη διαφορά ότι η σιωπή της οργής και των νεκρών, είναι πιο δυνατή από το δικό τους ουρλιαχτό. Όχι μόνο στα Τέμπη, αλλά και στην Πύλο, εκεί είναι οι άγνωστες φωνές, εκεί είναι τα ονόματα που δεν υπάρχουν. Θα ήθελα πάρα πολύ όταν διαβάζουμε τα ονόματα των νεκρών στα Τέμπη, να είχαμε και τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν πνιγεί στη θάλασσα. Διαφημίζουμε τις ελληνικές θάλασσες με τόσα πτώματα. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα, ξέρουμε από προσφυγιά στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μαρινάκης για email Τριαντόπουλου: Μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά
10 Μαρτίου, 2025
Βίντεο ντοκουμέντο πριν το θανατηφόρο τροχαίο του νιόπαντρου ζευγαριού στο Βόλο
10 Μαρτίου, 2025
Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει το πρόγραμμα Ανακαίνισης Σχολικών Κτιρίων «Μαριέττα Γιαννάκου»
10 Μαρτίου, 2025
Kατάλαβε τηλεφωνική απάτη και βοήθησε στη σύλληψη των δραστών
10 Μαρτίου, 2025
Το σχόλιο του Οικονόμου για τους ανθρώπους σε αναπηρικά αμαξίδια, οι αντιδράσεις και η απάντηση του δημοσιογράφου
10 Μαρτίου, 2025
Το φαντασμαγορικό σόου με drones στον Πειραιά για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού (video)
10 Μαρτίου, 2025
Η Τεχεράνη καταδικάζει τη βία κατά των μειονοτήτων στη Συρία
10 Μαρτίου, 2025
Ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Πολίχνη
10 Μαρτίου, 2025
«MyHealth»: Παρουσιάστηκε ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
10 Μαρτίου, 2025
Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Πώς έγινε η μαφιόζικη «αρπαγή»
10 Μαρτίου, 2025