Καραμίχος:«Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός τον καρκίνο, η πρώτη μου σκέψη ήταν αν είναι τακτοποιημένη η διαθήκη μου»

Ο Γιώργος Καραμίχος προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση την Πέμπτη το βράδυ, όταν ήταν καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status, που μεταδόθηκε από το Astra TV. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και αναφέρθηκε στις σκέψεις και τις ανησυχίες του όταν ενημερώθηκε από τον γιατρό του.

Ο Γιώργος Καραμίχος περιέγραψε τη διαδικασία του πένθους που συνεπάγεται η ασθένεια, λέγοντας: «κάθε μέρα αλλάζει, έρχεται σε κύματα μια είδηση γιατί η ασθένεια του καρκίνου είναι μια διαδικασία πένθους. Η ασθένεια, η αρρώστια σού δείχνει ότι ένα κομμάτι του εαυτού σου ασθενεί, ένα κομμάτι του εαυτού σου δεν είναι καλά και θα πρέπει να το αποβάλεις. Αυτό συμπαρασύρει πάρα πολλά».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ασθένεια του επηρέασε πολλές πτυχές της ζωής του, λέγοντας: «Μαζί με το κομμάτι του πνεύμονα και τον καρκίνο που αφαιρέθηκε, αφαιρέθηκαν και πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου που δεν ήταν ευχάριστη η συνεύρεση. Αφαιρέθηκαν διαδικασίες, τρόποι σκέψεις, συγκεκριμένες αντιδράσεις και πολύ σταδιακά και αυτό αλλάζει πρόσωπα». Όσο για τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ανέφερε: «Στην αρχή θυμώνεις με κάτι, μετά με κάτι άλλο, μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ήταν το πρόβλημα και είναι κάτι άλλο. Είναι μια συνεχής διαδικασία». Ωστόσο, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε με ευγνωμοσύνη: «Σίγουρα όμως αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία σε πολύ αρχικό στάδιο και είμαι ακόμη εδώ και συζητάω μετά από δυο χρόνια».

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του γιατρού, ο Γιώργος Καραμίχος μοιράστηκε τη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του εκείνη τη στιγμή: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, η πρώτη μου σκέψη ήταν αν είναι τακτοποιημένη η διαθήκη μου για να είναι καλά τα παιδιά μου. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου, τι θα αφήσω δηλαδή πίσω, για να μην αφήσω εκκρεμότητες». Περιέγραψε επίσης τη δύσκολη περίοδο των πρώτων ημερών μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης και την πορεία της θεραπείας, προσθέτοντας: «Μου είχε ειπωθεί και το χειρότερο σενάριο γιατί δεν ξέραμε που θα είναι. Όταν βγήκε αποτέλεσμα, ότι ναι είναι καρκίνος, μετά έγινε το χειρουργείο και οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, στη συνέχεια είχαμε τα αποτελέσματα για τη βιοψία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύρος-Βουτσίνος: «Έλαβα αγωγή απ’το Κράτος ότι μου παίρνει τα κτήματα γιατί λέει δεν μου ανήκουν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Τραμπ – Ζελένσκι: «Δεν είναι σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολούθησε ο 39χρονος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Πήρε προαγωγή ο ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον 33χρονο που παρέσυρε με το όχημά του την άτυχη Ράνια
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μαγνησία: Πειθαρχική δίωξη στον διευθυντή σχολείου όπου μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εurobasket 2025: Η Εθνική… άλωσε στην παράταση 93-89 την Τσεχία και πέρασε στα τελικά με υπογραφή Παπαπέτρου και Τολιόπουλου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου – Ένας σοβαρά τραυματίας
21 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Προβάδισμα για Μερτς, δεύτερη δύναμη το AfD – Τρίτος ο Σολτς σύμφωνα με δημοσκόπηση
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025