Καράογλου: Απαράδεκτο το “Drag Show” υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Για το θέμα των αντιδράσεων που προκάλεσε το “Drag Show” σε φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού τοποθετήθηκε μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Ενημέρωση στις 8» με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τη Βασιλική Πολίτου ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου.

«Είναι απαράδεκτο» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «πρέπει να αποσυρθεί άμεσα η αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και βεβαίως να καταλογιστούν ευθύνες». «Πάμε σιγά – σιγά να κάνουμε την ανωμαλία βασικό συστατικό του τρόπου της ζωής μας. (…) Είπαμε ανθρώπινα δικαιώματα ναι, ανοχή ναι αλλά όχι και να επιβληθούν “δικαιωματιστές”» ανέφερε ο κ. Καράογλου.

Για την ερώτηση των «11» προς τον κ. Χατζηδάκη και τη συζήτηση που «άνοιξε», ο κ. Καράογλου ξεκαθάρισε ότι «όπου διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν ζητήματα θα κάνουμε παρεμβάσεις για να βοηθάμε την κυβέρνηση (…) να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει, τις συμπληρωματικές κινήσεις που χρειάζονται για να έχουμε ακόμη θετικότερα αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας».

«Όλοι όσοι έχουμε υπογράψει (σ.σ. στην ερώτηση) έχουμε μια διαδρομή, πάντα μέσα στην παράταξη. (…) Μας έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν “λαϊκή δεξιά”. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι «η ΝΔ είναι μία, ενιαία, συμπαγής και δεν πρόκειται ποτέ να διασπαστεί» συμπληρώνοντας «έχουμε κατακτήσει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης».