Καραούλης: Το βίντεο που αποκαλύπτει πώς η ΑΔΑΕΜ εκσυγχρονίζει τις υποδομές του Δήμου Αθηναίων

Με ένα έξυπνο και πρωτοποριακό βίντεο, ο Λάζαρος Καραούλης συστήνει στους πολίτες την ΔΑΕΜ η οποία εκσυγχρονίζει τον Δήμο της Αθήνας και τις υποδομές του προς όφελος των πολιτών.

Μέσα από το βίντεό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΕΜ Α.Ε, κάνει ξεκάθαρο τον τρόπο με τον οποίο παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες στους δημότες η Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραούλης σημείωσε ότι «από την αρχή της νέας δημοτικής αρχής του Χάρη Δούκα ως ΔΑΕΜ υιοθετήσαμε paperless νοοτροπία και καταργήσαμε την εκτύπωση χαρτιού. Δημιουργήσαμε νέα πλατφόρμα για τις ξεναγήσεις του ΟΠΑΝΔΑ. Εχουμε φέρει πέντε νέα ευρωπαϊκά προγράμματα αξίας 1 εκατ. ευρώ. Διοργανώσαμε με επιτυχία το διαγωνισμό καινοτομίας “Hackathlon”, για νέες εφαρμογές στην Αθήνα. Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα παρακολούθησης των δενδροφυτεύσεων του Δήμου. Συμμετείχαμε από κοινού με το Δήμο στο πρόγραμμα «Γερνάω έξυπνα», του «Βοήθεια Στο Σπίτι», διαθέτοντας 70 έξυπνα ρολόγια σε ευπαθείς συμπολίτες μας. Δημιουργήσαμε πληροφοριακό σύστημα Αδειών Τομής και Εκσκαφής Κοινόχρηστων Χώρων. Διοργανώσαμε μαζί με το Δήμο την Ακαδημία Ενέργειας. Παραδώσαμε τη νέα πλατφόρμα festival.opanda.gr».

«Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο Λάζαρος Καραούλης.

Δείτε το βίντεο: