Κασσελάκης: Από τη Θεσσαλονίκη δίνει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του

Απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, αύριο Τρίτη θα βρεθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική του συνέντευξη.

Σήμερα το βράδυ (3.6.2024) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει δημόσια τα περιουσιακά του στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται στο πόθεν έσχες.

Παράλληλα, στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, έξι 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει με επίμονο τρόπο να απαντήσει και ο πρωθυπουργός πώς απέκτησε την περιουσία που έχει σήμερα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτή την κίνηση κάνει πράξη την δέσμευση – ότι θα έδινε το πόθεν έσχες του για το 2022 πριν από τις ευρωεκλογές.

Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε μάλιστα ότι «Ο πανικός αλλά και η πολιτική χυδαιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 2/6».

Στα επτά ερωτήματα που του έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – που έκανε πως «δεν είχε δει την ανάρτηση» – ήταν μία: Φταίει το πόθεν έσχες του Σ. Κασσελάκη!

Δεν είναι τυχαία η νέα έκρηξη τοξικότητας Μητσοτάκη με τα 42 ακίνητα: θέλει να περάσει η τελευταία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές πετώντας την μπάλα στην εξέδρα του «πόθεν έσχες Κασσελάκη». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαντήσει αύριο κιόλας, Δευτέρα 3/6/24, από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας, τώρα και όχι την 1η Ιουλίου όπως έχει δικαίωμα από το νόμο, την περιουσιακή του κατάσταση.

«Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρ’ όλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι «αδιευκρίνιστος. Όλα στο φως και να κυκλοφορείς ελεύθερα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, και η προεκλογική περίοδος θα ολοκληρωθεί με την τελευταία ομιλία, την Παρασκευή, δύο μέρες πριν τις εκλογές, στην Πάτρα.