Κασσελάκης: Κυριακή και Δευτέρα στην Παλαιστίνη – Μήνυμα ο άμεσος τερματισμός της αιματοχυσίας στη Γάζα

Την Κυριακή (26/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξιδεύει στα παλαιστινιακά εδάφη, θέλοντας να αναδείξει τη θέση του κόμματος για δημιουργία δύο κρατών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης την Τρίτη αρχίζει νέο κύκλο περιοδειών στην Πελοπόννησο, φέρνοντας στο επόκεντρο τις προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τν των πολιτών σε κρίσιμους τομείς ακρίβεια και οικονομία, παιδεία, υγεία. Πρώτα όμως, Κυριακή και Δευτέρα μεταβαίνει σε Παλαιστίνη, Ιερουσαλήμ, Βηθλεέμ και Ραμάλα όπου θα είναι βασικοί σταθμοί της επισκεψής του, με ένα μήνυμα για άμεσο τερματισμό της αιματοχυσίας στη Λωρίδα της Γάζας, επανέναρξη συνομιλιών για λύση δύο κρατών στα σύνορα του 1967 και επιστροφή όλων των ομήρων.

«Ο δυτικός κόσμος και η Ευρώπη πρέπει να πάρουν μία ξεκάθαρη στάση. Αυτά είναι τα ιδεώδη μας, αν δεν πάρουμε ξεκάθαρη στάση τώρα από αυτά που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, πότε θα την πάρουμε; Αλλά άλλο αυτό και άλλο οι αντιτρομοκρατικές πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει ο δυτικός κόσμος μαζί με την κυβέρνηση του Ισραήλ. Αλλά αυτή η σφαγή να τελειώνει, να μπει ένα τέλος» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.