Κασσελάκης: Περιοδεία στον Πειραιά και «βολές» κατά της κυβέρνησης για την ακρίβεια

Με τους πολίτες του Πειραιά θα συνομιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αναμένεται ότι θα εστιάσει στα προβλήματα της καθημερινότητας για τους πολίτες καταναλωτές και τους καταστηματάρχες επαγγελματίες, φέρνοντας στο επίκεντρο τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αντιμετώπιση της ακρίβειας και τις ελαφρύνσεις που προβλέπει για την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών η φορολογική πρόταση που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παρότι δεν είναι βουλευτής, έχει αποφασίσει να παραβρεθεί αύριο στην Βουλή κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει χαρακτηρίσει κίνηση- παρωδία την επιστολή του κ. Μητσοτάκη προς την πρόεδρο της Κομισιόν, για τις πρακτικές των πολυεθνικών, γεγονός που αναμένεται να «σηκώσει» -εκτός των άλλων- με έντονο τρόπο η Αξιωματική Αντιπολίτευση στην αυριανή κοινοβουλευτική αναμέτρηση,.

Εν τω μεταξύ αυτό που μεταφέρουν από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί συνθήκες πανστρατιάς ενόψει της κρίσιμης μάχης της 9ης Ιουνίου με βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής να αναλαμβάνουν από μία περιφέρεια της χώρας καθώς και κεντρικά ζητήματα της καμπάνιας και με τον πρόεδρο του κόμματος να συνεχίζει της περιοδείες ολόκληρη την Ελλάδα.