Κασσελάκης: Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενο ταξίδι του στη Δυτική Όχθη

Στον Πειραιά περιόδευσε σήμερα (23/5) ο Στέφανος Κασσελάκης και στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα της καθημερινότητας και ειδικά η ακρίβεια. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να μεταβεί στα Παλαιστινιακά Εδάφη το αμέσως επόμενο διάστημα μελετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους με την ακρίβεια και οι καταστηματάρχες επαγγελματίες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά. Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με δεκάδες πολίτες ενώ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον πρόεδρο της εθνικής συνομοσπονδίας εμπορίου κ. Καπράλο. Στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη μείωσης της φορολογίας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για την πρόταση του κόμματός του για μειώσεις στη φορολογία για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις με κέρδη έως 200.000€.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης συνάντησε σε καφέ της πόλης των δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Συνομίλησαν για αρκετή ώρα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αναφορά στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του και να δηλώνει υπερήφανος για τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα ισχυρό ενδεχόμενο ο κ. Κασσελάκης μέσα στις επόμενες ημέρες να μεταβεί στη Δυτική Όχθη ως ένα μήνυμα για την ανάγκη λύσεις δύο κρατών που να συνυπάρχουν ειρηνικά στην περιοχή, ενώ Ισπανία, Ιρλανδία και Νορβηγία προστέθηκαν στη λίστα των κρατών που έχουν αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης.