Κασσελάκης προς ΜΜΕ: Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την παρουσία του στο κέντρο που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κάλεσε τα ΜΜΕ να αναδείξουν τα κοινωνικά προβλήματα της χώρας.

Στα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού απάντησε την Τετάρτη 22/5 ο Στέφανος Κασσελάκης. «Τι τρέχει αν ραίνουν με λουλούδια τον πρόεδρο ενός κόμματος;», διερωτήθηκε, τονίζοντας πως «είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει».

«Απαντούσα στη γροθιά ενός συντρόφου, προφανώς», είπε σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για την υψωμένη γροθιά του από τη σουίτα του νυχτερινού κέντρου.

«Πάνε και φιλάνε τα χέρια παπάδων και την επόμενη μέρα συγκαλύπτουν έγκλημα στα Τέμπη. Στείλτε ένα μήνυμα… Βάλτε αυθεντικούς ανθρώπους που νοιάζονται μέσα στην ευρωβουλή. Και αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστος να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια, ενώ χαλαρώνει για έναν φίλο του, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για τις γυναικοκτονίες και την έμφυλη βια στην εκδήλωση της Σοφίας Μπεκατώρου;», υπογράμμισε.

«Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα»

«Είμαστε μία χώρα η οποία όντως μπορεί να έχει σε ένα κομμάτι της ευημερία και είναι εντάξει αυτό, αλλά υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι που φοβάται να περπατήσεις στους δρόμους.

Αυτή την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση, αλλά εσείς την έχετε την ευθύνη αυτή… τα ΜΜΕ. Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη», συμπλήρωσε κλείνοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.