Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος για ένα νέο σχήμα ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

Για όλες τις εξελίξεις μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

«Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση που είναι ντροπή. Δεν είναι η Δημοκρατία που μας αξίζει. Χαίρομαι που ο Άρειος Πάγος κινείται» είπε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην αρχή της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο.

«Έχουμε γίνει μια ανάλγητη κοινωνία» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και την πρόταση για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, σχολίασε:

«Εαν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι αυτό το νέο σχήμα, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση… Ακόμη και αν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας».

«Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των Ελλήνων. Υπάρχει το κοινοβουλευτικό και το δεύτερο κομμάτι είναι στην κοινωνία των πολιτών» συνέχισε, μιλώντας για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου σχήματος μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

«Ένα από τα ζητήματα του ΠΑΣΟΚ, που έχει ένα ιστορικό μπραντ, είναι ότι έχει μια σύγχυση για το τι πιστεύει. Το είδατε στην ισότητα στο γάμο» τόνισε.

«Με είπε και tiktoker… Με το Lifestyle κομμάτι που έχει απωθήσει πολύ κόσμο, καταφέραμε να περάσουμε μηνύματα ενάντια στην προπαγάνδα Μητσοτάκη και για αυτό είμαι υπερήφανος» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα όσα είπε λίγο νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του, στο ΕΡΤnews.

Για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και την απομάκρυνσή του, είπε ότι «περνάμε από μια περίοδο που πρέπει να υπάρχουν προσαρμογές»…

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «μου είναι αδιάφορο που κάλεσε τον κύριο Χαρίτση. Αν θέλει να προσκαλέσει το πρώην πολιτικό του συμβούλιο στην εκδήλωση που κάνει, είναι απολύτως σεβαστό».

«Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Είμαι έτοιμος να βελτιωθώ, να συνεργαστώ και να εμπνεύσω» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνοντας τη συνέντευξή του.

Δείτε τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΑΝΤ1: