Καταδικάζει απερίφραστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και απαιτεί άμεση διαλεύκανση!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα και καταδίκασε απερίφραστα το περιστατικό αλλά και κάθε μορφή βίας. Απαιτούν άμεση διαλεύκανση οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».

Το περιστατικό…

Δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι, επιτέθηκαν χθες βράδυ στο ταξί που μετέφερε τους τρεις διαιτητές του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Οι δράστες έσπασαν το πίσω παρμπρίζ του οχήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από τα θραύσματα ο Λουίτζι Λαμόνικα, οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» από όπου πήρε σήμερα εξιτήριο.

Το περιστατικό συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών  Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως, στα σύνορα Ψυχικού-Χαλανδρίου, μετά το ματς στο ΟΑΚΑ.