Καταγγελία: Ο Υφυπουργός Παιδείας διορίζει τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού του σποτ

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, διορίζει τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού του σποτ στο πολιτικό του γραφείο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το voiceofgortys.

Στο προεκλογικό σποτ του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Διγαλάκη -που πλέον έχει οριστεί υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων- πρωταγωνιστεί ένα νέο παιδί, που αποχαιρετά στο λιμάνι την οικογένεια του λίγο προτού επιβιβαστεί στο πλοίο για τη… ξενιτιά.

Σύμφωνα με το στόρι του σποτ, ένα νέο παιδί αφήνει το σπίτι, τους γονείς του και τη χώρα του με πλοίο (ο βουλευτής είναι της εκλογικής περιφέρειας Χανίων) για να ξενιτευθεί αφού «τα τελευταία χρόνια πάνω από μισό εκατομμύριο νέοι άνθρωποι εγκατέλειψαν τη χώρα».

Το voiceofgortys καταγγέλλει ότι αυτός ο νέος, είναι στέλεχος της ΔΑΠ και φοιτητής του Ιδρύματος που διετέλεσε πρύτανης ο εν λόγω βουλευτής, αλλά -πλέον- και διορισμένος μετακλητός διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του υφυπουργού. (ΦΕΚ 3009/τ.Β’/25.7.2019).

Όπως αναφέρει το voiceofgortys.org ο συγκεκριμένος νέος, είναι στέλεχος της ΔΑΠ και φοιτητής του Ιδρύματος που διετέλεσε πρύτανης ο εν λόγω βουλευτής, αλλά και πλέον διορισμένος μετακλητός διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του υφυπουργού. (ΦΕΚ 3009/τ.Β’/25.7.2019).

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της ΔΑΠ υποστηρίζει συνεχώς μέσω των αναρτήσεών του τον υφυπουργό Παιδείας.

Δείτε το προεκλογικό σποτ: