Καταγγελία : «Περιπολικό χτύπησε το αυτοκίνητο του παιδιού μου και το σκότωσε»

Ο πατέρας ενός νέου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αργολίδα, καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιός του εμβολίστηκε από περιπολικό.

«Αριστερά λοξά ακριβώς έτσι όπως είναι που ερχόταν ο γιός μου τον χτύπησε και το παιδί έφυγε και γίνανε κομμάτια. Δεν είναι μόνο το δικό μου το παιδί, ήταν και ένα παιδάκι, ημί-τσιγγάνος, είναι 18 χρονών, έχει γονείς κι αυτός και θέλω να βρεθεί η δικαιοσύνη» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας του άτυχου νέου, κ. Σπύρος Δημητρόπουλος.

Την δική του εκδοχή για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, δίνει ο πατέρας του 33χρονου οδηγού:

«Ο γιός μου, όντως μπορεί, όχι μπορεί, έτρεχε, είχαν ανάψει τους φάρους και βγήκανε δύο περιπολικά κι ένα τζιπάκι στον δρόμο για να τον σταματήσουνε ξαφνικά…»

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και έπεσε μόνος του πάνω στο σταθμευμένο όχημα της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος που του έκανε σήμα να σταματήσει.

«Αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο)» ήταν η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε η μηχανή του αυτοκινήτου βγήκε από το καπό και εκτοξεύτηκε σε μεγάλη απόσταση, ενώ οι δύο επιβάτες του σκοτώθηκαν ακαριαία.