Καταγγελία Πολάκη για ΕΤΑΔ: «Έχει γίνει μαγαζάκι του Βλαστού – Συμπεριφέρονται ως γκάνγκστερ»

Με ανάρτησή του στο facebook o Παύλος Πολάκης σημειώνει πως «η επιβεβαίωση για όσα έγραψα πριν για την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και το διευθύνοντα σύμβουλο κύριο Βλαστό, δια στόματος του προέδρου της κυρίου Μπέζα πρώην υφυπουργού και Βουλευτή της ΝΔ Θεσπρωτίας, τον οποίο είχαν τοποθετήσει πρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο και σήμερα απέπεμψαν (με «εντολή Μητσοτάκη» προφανώς) καθώς δεν αρνήθηκε να παράσχει στοιχεία για το διαχειριστικό έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών».

Σύμφωνα με το άρθρο που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης, ο κ. Μπέζας έκανε λόγο για μεθόδευση της απομάκρυνσής του αναφέροντας πως η αιτία είναι τα στοιχεία που έδωσε στη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του ΥΠΟΙΚ, σε έλεγχο για παράνομες προσλήψεις.

«Συμπεριφέρονται ως γκάνγκστερ και στους δικούς τους που διατηρούν ψήγματα αξιοπρέπειας», έγραψε ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε καταγγείλει πως η ΕΤΑΔ «έχει γίνει μαγαζάκι του Διευθύνοντος συμβούλου κυρίου Βλαστού, (πάντα σε συνεργασία με το Μαξίμου και τον ξάδερφο Δημητριάδη του Υπερταμειου)».

Μάλιστα ο κ. Πολάκης σημείωσε πως:

  • «έχει βάλει λυτούς και δεμένους να εμποδίσει τον διαχειριστικό έλεγχο που ζητήθηκε από το Σύλλογο εργαζομένων , να γίνει από το Γενικο Λογιστηριο του κρατους ειδικά για το θέμα του οργίου των 400 διορισμών έκτο ΑΣΕΠ που έκανε στα χρόνια της θητείας του
  •  έχει διορίσει συμβούλους δικούς του με 3.000 και 5.000 ευρώ αμοιβές.
  • δεν έχει κάνει τίποτα για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου»

«Όλα τα γαλάζια golden boys, έχουν πάρει σήμα από το Μαξίμου, να φάνε και τα παραθυρόφυλλα», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε: «Κύριε Σταϊκούρα τι γίνεται, θα γίνει ο έλεγχος ή θα κάνετε ότι κάνατε και με το Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-14, που ακυρώσατε τον έλεγχο;; Αν δεν το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς και σύντομα»

-Ad-