Καταγγελία Πολάκη κατά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Καρβέλη

Σε καταγγελία κατά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Καρβέλη που «είχε γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο με την απευθείας ανάθεση προμήθειας μασκών υψηλής προστασίας σε “συγγενή” του σε τετραπλάσια τιμή από τη συνήθη το Μάρτιο πέρυσι», προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης «το τελευταίο κατόρθωμα του είναι η αγορά τριών “συστημάτων ψηφιακής εγγραφής εκτύπωσης CD-DVD απεικονιστικών εξετάσεων” για τα Κέντρα Υγείας Νοτίου Τομέα Πάτρας ,Αγρινίου και Ιωαννίνων».

«Έγινε πρόχειρος διαγωνισμός με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ και η «δουλειά» κατακυρώθηκε στην Εταιρεία IASIS TECHNOLOGIES με 29,875 ευρώ με το ΦΠΑ Έδωσαν και 125 ευρώ έκπτωση οι χουβαρντάδες», συμπληρώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύοντας και τα αντίστοιχα έγγραφα.

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη «το εξοργιστικό, το προκλητικό και το βρωμερό είναι πως αντί για 10.000 περίπου ευρώ που κατακυρώθηκε το καθένα μηχάνημα, στο δίκτυο το βρίσκεις στο σάιτ της εταιρείας με 3870 ευρώ ΜΌΝΟ».

«Βασίλη Κικίλια ακόμα θα τον καλύπτεις επειδή ο κύριος Καρβέλης είναι του “κύκλου” του Πατρινού, πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Μπεκιρη και νυν διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου;» καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: