Pixabay

Καταγγελία-σοκ – 40χρονος κακοποίησε την 13χρονη κόρη του

Ο πατέρας έχει την επιμέλεια των παιδιών τα τελευταία έξι χρόνια καθλως και η μητέρα είχε καταδικαστεί για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της, όταν το κορίτσι ήταν 7 ετών.

Ο πατέρας έχει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των δύο παιδιών του εδώ και έξι χρόνια, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, η οποία ζει στην Αθήνα και της 13χρονης κόρης τους για ξυλοδαρμό σε βάρος της ανήλικης, ο 40χρονος συνελήφθη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου παρέμεινε για προστατευτική φύλαξη. Ο πατέρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Η 33χρονη μητέρα πήγε στον Βόλο την Πέμπτη και είχε επικοινωνία με την 13χρονη μέσω των social media. Το πρωί της Πέμπτης, η ανήλικη έφυγε για το σχολείο και πήγε στην αστυνομία συνοδευόμενη από τη μητέρα της. Εκεί κατήγγειλε τον πατέρα και συγκεκριμένα τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό, δύο ημέρες νωρίτερα, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Στο δικαστήριο ο συνήγορος του 40χρονου παρουσίασε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η μητέρα είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκισης, για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της, όταν το κορίτσι ήταν 7 ετών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news.