Kαταγγελίες κατά ΕΟΔΥ και Τσιόδρα από τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας

Πιο συγκεκριμένα δριμεία κριτική άσκησε στο Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας για το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησαν τους απαιτούμενους ελέγχους και τα τεστ σε Νοσοκομεία και τις κλινικές.

«Ήταν λάθος του ΕΟΔΥ που είπαν σε άρρωστους να κλειστούν σπίτια τους. Ο ΕΟΔΥ θα έπρεπε να πάει σε κλινικές και νοσοκομεία. Θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί αυτό όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας του Γ. Πατούλη και ιατρός παθολόγος, Θανάσης Βαθιώτης.

«Ας μην ξεχνάμε ότι στην Γαλλία, το 1/3 των θανάτων οφείλεται στα Γηροκομεία. Η Σύνοδος των λοιμοξοιολόγων και της Πολιτικής Προστασίας θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει.»

«Που ξέρουμε πόσοι γιατροί ασθενούν αυτή την ώρα στα Δημόσια Νοσοκομεία; Σε πόσους έχουν γίνει τεστ διάγνωσης; Πότε πήγαν από την κυβέρνηση να κάνουν μαζικά τεστ;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα δεν είναι να μένουμε στο σπίτι αλλά όταν οι ασθενείς που μένουν στο σπίτι θα βγουν έξω και θα συναντηθούν με τους υγιείς».

«Δεν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Τσιόδρας. Αν με έπαιρναν τηλέφωνο θα ήμουν παρών. Προσπαθώ να δω τον κ. Κοντοζαμάνη τρεις μήνες και δεν μπορώ.»

-Ad-