Καταγγελίες Πολάκη για το διορισμό Βραχνή στη θέση του προέδρου της επιτροπής υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

Σε ακόμα μία καταγγελία προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, αυτή τη φορά για τον διορισμό του κ. Βραχνή στη θέση του προέδρου της επιτροπής υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -δημοσιεύοντας και τα ανάλογα έγγραφα- οι αποφάσεις 491 και 492 του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον κ. Βραχνή με τις οποίες ο εν λόγω χάνει τη θέση του στο πανεπιστήμιο, χρονολογούνται από το 2019.

Και συμπληρώνει: «Μετά τις αποφάσεις αυτές, το Δεκέμβριο του 2020 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, με την απόφαση 2258/2020 δικαίωσε τον Μακάριο Ελευθεριάδη ο οποίος προσέφυγε κατά του Πανεπιστημίου Αθηνών για το γεγονός ότι ο Πρύτανης διόρισε το Νικόλαο Βραχνή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή (ΦΕΚ 839/2017, τ. Γ), και ακύρωσε την 163/2.8.2017 (γ’ 839/28.8.2017) πράξη του πρύτανη του ΕΚΠΑ, συνεπώς ο κύριος Βραχνής πρέπει να φύγει από το πανεπιστήμιο και να πάει σπίτι του».

«Άρα κύριε Κικίλια και κύριε Κοντοζαμάνη, πώς τον διορίσατε πρόεδρο της επιτροπής αφού δεν μπορεί να είναι ούτε μέλος της ΔΕΠ; Μήπως επειδή είχε ως δικηγόρο τον κύριο Γεραπετρίτη;» αναρωτάται ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: