Κατάρες δέχεται ο Σταρόβας: «Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου!»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας σχολιάζοντας τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έκαναν πολλές ηθοποιοί εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό κανάλι του στο Υoutube, την τελευταία εβδομάδα δέχεται καταιγισμό από αρνητικά σχόλια από ανθρώπους, αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι εξαπολύουν κατηγορίες, απειλές και κατάρες που αγγίζουν ακόμα και τα πρόσωπα του πολύ κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντός του.

«Υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: “Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει”. Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου;» επισημαίνει.

Όμως τα χειρότερα είναι άλλα είπε ο Σταρόβας:

«Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να λες “ρε π@ύστ# χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”, το διανοείστε; Αυτό είναι χειρότερο από σεξουαλική παρενόχληση. Δεν βρήκα καμία δικαιολογία για να γράψει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν είστε ευαίσθητοι, είστε αρπακτικά ζώα».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Δημήτρης Σταρόβας: