Τη δική της απάντηση έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου απέναντι στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
«Να πω κάτι άσχετο; Επειδή διαβάζω πολλά δημοσιεύματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, και μιας και είμαστε όλοι μαζί εδώ, και από αξιόλογους συναδέλφους που συνήθως με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε αν κάτι ισχύει ή όχι, αλλά αυτή τη φορά δε με πήραν και δεν ξέρω τον λόγο που δεν το έκαναν. Παρ’ όλα αυτά ξέρω να απαντάω ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Σας παρακαλώ, πάντα σηκώνω το τηλέφωνό μου. Αν θέλετε να μάθετε κάτι για του χρόνου, πάρτε με ένα τηλέφωνο γιατί δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφετε. Ότι αλλάζουν οι συνεργάτες μου, ότι η εκπομπή θα ξεκινάει εννιά το πρωί που εκείνη την ώρα είναι η Σταματίνα. Αν είναι ποτέ δυνατόν», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου,
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Φαντάζομαι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν τα πιστεύει αυτά, αλλά επειδή μπορεί κάποιοι να τα διαβάζουν και να αγχώνονται και να στεναχωριούνται, δεν ισχύει τίποτα. Σας το λέω εγώ. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και είναι και υποτιμητικό για τους συνεργάτες που βρίσκονται ήδη εδώ. Σε λίγο θα πρέπει να ψάχνω κι εγώ να βρω δουλειά γιατί και για μένα γράφουν διάφορα. Στεναχωριέμαι γιατί το θεωρώ ανήθικο. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφονται. Τίποτα απολύτως. Οπότε μην το συνεχίζετε γιατί είναι κρίμα. Γράφουν επίσης για την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γυναίκα είναι σε άλλη εκπομπή, απέναντι. Αυτά τα πράγματα μας φέρνουν σε διαδικασία να τσακωθούμε και με συνεργάτες που βρίσκονται σε άλλες εκπομπές. Πάρα πολύ άσχημο παιδιά. Τίποτα δεν ισχύει. Ψιλιάζομαι από πού προέρχονται, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω. Δυστυχώς».